måndag 22 december 2008

Fortfarande två dagar kvar till julafton, minus några timmar

Jag jobbade med en mongolid tjej idag. Ja, på riktigt på riktigt. Har aldrig sett henne förut, men hon verkade ha jobbat där länge för hon bossade som fan. Sjuk jävla timme. 

Hon stod med ryggen till, fyllde på något. Jag tittade åt hennes håll, tänke inte mer på vem fan hon va, och ställde mej ganska nära för att hjälpa henne med att fylla på något annat. Helt plötsligt vänder hon sig om och ser förbannad ut.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄEW, J. JJ AAAGG  STÄDAR MADTSALEN, DU FOER GÖÖÖRA NÅTT ANNNAT T!!!!!!!

vi kan kortfattat säga att jag nästan sprang därifrån.

Nästa gång jag träffade på henne förstod jag ingenting av vad som hände. Svårt att berätta då.

Tredje gången står hon nära sopsorteringen för kunderna, de står en mamma och en son och kastar lite pommesfrites hit och dit. Kvinnan försöker trycka ner en burgar-kartong i fel hål, så det är alldeles för litet - trycker och trycker. ..

Bruden hugger in.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! DU GJÖÖR FEEEEL!! DU FÖÖSKAR DU FÖÖÖSKAR! DÄN SKA INTTE VARA DÄR!!!!!!!! slog lite på kvinnans hand och vände tvärt om och gick.

Utöver det bossade hon över mig, LOOOL, jag visste inte va ja skulle göra. så jag log lite och gjorde som hon sa. Men innerst inne ville jag slå något. Men fyfan va söt hon va  "GOOOD JUUUUUL ALLIHOOOPA!! 

1 kommentar:

KLARA sa...

haha, råkade du ut för emma, haha... hon är så, bara att acceptera