onsdag 3 mars 2010

gërönt

sommar 09Tiger 2010HongKong RestauranteTiger 2010
Jag lever inte totalt just nu. Mycket av min tid går ut på att sy, eller att tänka på att jag egentligen borde sy. Om en vecka ska allt vara klart för utställning, och det är ju synd om grejerna ser förjävliga ut.. :((((((
Nåväl. Det är sjukt hur jävla hårt man kan jobba under tidspress, vilket irriterande nog gör att jag förlitar mej på det faktumet, och skjuter upp allt till dagarna innan. Lägger nog upp bilder sen jodå jodå. Och imorgon är det 100-dagars, vilket jag tvekar om jag kommer att vara på topp inför. Vaknade med halsont och nästäppa imorse, och kände att fan nu kommer förkyldningen ja inte haft på månader. Passande. 100-dagars, födelsedagar och tidspress. I vilket fall ska jag knarka kan jang nu tjing.

8 kommentarer:

Tissi H. sa...

oh my god your photos are so amazing. I love your Blog!

http://fashionweekberlin.blogspot.com/

Silvia sa...

I love your blog and pictures.Even though, I have no idea what you are talking about, since I don't speak a bit of Swedish. ha-ha. But I really enjoy it! :)

Johanna sa...

Överdoserar kan jang här också. Men tycker inte den hjälper så himla bra på mig. Det har liksom blivit ett slags mantra här hemma hos mig... Min syrra: "Jag har ont i benet". Mamma: "Ta lite kan jang". Haha =)

sabs sa...

jättefina bilder! krya på dig.

satu sa...

your photos are so awesome hoahh. they make me smile and dream of summer and Sweden! jag älskar svenska men jag har alt glömt hur att prata det hmm..

frida sa...

du är så söt!

Jessica sa...

love love love your pictures : )

Linnea sa...

such a cute kitty..!! looks a bit like my cat haha