torsdag 15 januari 2009

Bär mig, min hjärna behöver va ifred

rewrnjggsndjg

slog mig matt för att jag inte fatta att
jag aldrig kommer att förstå nånting livet bara blir

fint att träna kickbox (däremot ingen vacker syn). Ibland undrar man vad Friskis&Svettis ledarna tänker. Vill dom utsätta oss för pinsamma steg med flit så att vi ser dumma och tafatta ut för omgivningen, eller ser de seriöst bara inte. Där skuttar vi runt som dumma mongon, och låter oss själva göra precis vad vi blir tillsagda. onda aningar.

nästa: friskis&svettis tar över världen.

4 kommentarer:

Isabell sa...

Hej fina du! haha jag kan inte sluta tänka på hur bra vi va på kickboxningen, seriöst.. 60+ arna hade bättre kondis än oss.. haha vi måste görat' igen! :D

Nathalie Saviluoto sa...

gud vilken vacker bild.

Bella/Lea sa...

isabell min favoritpralin du och jag i boxinghandskar = snyggast. klart vi ska görat igen, nästa gång ska vi slå alla inkl 60 plusarna. å du vet att jag älskar dej förresten

Therese Lindh-Bjellder sa...

Jag skrattar inombords varje dag när jag går förbi glasrutan där de står innanför och skuttar. Bara det,att de har en glasruta ut till gymet,så vi som bara tränar gym och tycker vi är mycket coolare än jympanissarna kan stå och titta in,som på djur i bur. Så går jag upp till min springmaskin och springer på ett och samma ställe i 8km utan att komma någonstans istället.
Men jag håller med dig,man undrar ju om de är bedragna därinne,att hela jympagrejen är ett stort skämt . Och när ska dom komma underfunn med att dom är lurade!? Inte så länge vi utanför blir roade hoppas jag.