tisdag 18 november 2008

hej.

Jag har lite svårt att veta vart jag ska börja. jag lever. Så.. Jag mår bra och allt sånt där, riktigt bra. För övrigt så har jag riktigt mycket för mej, och mycket som ja borde ta tag i, som till exempel allt med skolan, och att träna, och jobba, och sy och städa, och umgås mer med folk. Men tiden gillar att rinna iväg. Det är väl därför jag inte sitter här längre, just nu. 

Här är bilder från helgen. De säger egentligen nästan ingenting om allt, eftersom bilderna bara är från ett tillfälle. (Andra bilder finns, men jag tror inte att de kommer hamna fler här) men jag ska säga att den var helt magnifiqo (och det stavas hur?) med ett mycket stort leende på bella.

Det var nyktert, och vi rörde oss genom stan, snodde lite saker av fina vänner t.ex. en piska/syslöjdsorm, fick en boll kastad i ansiktet tusen gången om, dansade, asgarvade, pussades och kom hem med självmords-ont i fötterna efter klackarna, sådär som de ska va.

IMG_2202 (kopia)

IMG_2250 (kopia)

IMG_225dsf
bilder från Emil

Problemet nu är bara att jag kanske kommer fortsätta att leka död, men ska försöka att orka lägga ner tid på den här söta lilla gulliga kära bloggen. pöss.

3 kommentarer:

elin.e sa...

du är taggad..

Isabelle/Billie sa...

haha! förlåt, ska bättra mej!
antar att jag ska uppfatta en ironi? ironi eller inte, ja ska i vilket fall bli snällare mot bloggen. pussåkram

Krystal sa...

it looks so fun! xx